Uforelsket – innledning

To – etter alt å dømme uavhengige – søk om «hvordan bli uforelsket» – har den siste uken ledet til bloggen min. Jeg postet denne frasen blandt flere artige søkeresultat, og det viser seg at dette er noe bloggere også lurer på, og jeg tar dermed synes jeg det er nok buzz om temaet til at jeg kan ta på meg oppgaven å analysere spørsmålet og prøve å komme opp med flere konkrete løsningforslag til dette.

Jeg våger å påstå at det ikke finnes noen eksakt fasit her. Selv forelsker jeg meg over en lav sko, og siden jeg ikke er forelsket i 200 menn i skrivende stund, så bør jeg vite ett og annet om hvordan bli uforelsket også, men alle metoder vil ikke virke på alle mennesker, eller alle forelskelser, og noen vil ikke virke på noe som helst, og, det er mulig at det finnes forelskelser som man aldri kan oppheve. Men man forsøke å ha det levelig likevel. (Allerede nå merker jeg at jeg har lyst til å skrive doktoroppgave om dette her).

Jeg er ikke så glad i eviglange bloggposter selv, og her er det mye å ta tak i, så jeg tror jeg sier at vi har en ny føljetong. Fra og med i morgen vil jeg ta for meg forskjellige scenarier (jeg har så langt funnet 12, men dette tallet vil kunne bli større eller mindre til slutt) hvor det kan være aktuelt å ønske seg uforelsket, og med minst mulig svada komme med råd og vink om hva man kan gjøre i hvert enkelt tilfelle. Jeg lover å behandle hvert punkt med det alvor og respekt det fortjener (det er noen punkter som ikke fortjener så veldig mye alvor og respekt), og ikke bli for fjastete. Men jeg vil fjase litt. Ellers blir det jo ikke noe moro.

Om du har en situasjon du ønsker å få belyst, faktisk eller hypotetisk (eller faktisk tilfelle, som du vil forkle som et hypotetisk) så kom gjerne med det i kommentarfeltet, eller send det til meg på mail.

Og neida, jeg føler på ingen måte at jeg har tatt meg vann over hodet her.

,

 1. #1 by Miss Piggy on 9 oktober 2007 - 12:41 pm

  HURRA!!! 😀 En ny føljetong i Sonjas verden!!!

  Gleder meg allerede 😉

 2. #2 by Miss Piggy on 9 oktober 2007 - 12:48 pm

  En liten ting.. Håper du har en «løsning» blant dine 12 kapitler om hvordan bli uforelsket når situasjonen tilsier at det uansett er håpløst.. You know my story 😉 Hadde vært greit å liksom kunne lagt lokk på følelsene og bli ferdig en gang for alle! 😛

 3. #3 by emelie on 9 oktober 2007 - 1:03 pm

  Jeg trodde ikke at du faktisk kom til å skrive om det, men jeg må si jeg ble ganske overrasket da je g leste denne posten. Og jeg gleder meg til fortsettelsen 🙂

 4. #4 by kristin on 9 oktober 2007 - 2:03 pm

  Hrm, etter å ha jublet høyt på lesesalen av hvor fantastisk du er, lurer jeg på om scenario 13 kan bli «hvordan bli uforelsket i sonja».

 5. #5 by Sonja DaA on 9 oktober 2007 - 6:18 pm

  Miss Piggy: He he, de tre(?) første føljetongene mine er vel fortsatt uavsluttet, så vi får håpe det går bedre med denne. Og hele serien er basert på situasjoner der det uansett er håpløst, så forhåpentligvis finner du noe for deg.

  emilie: Opprinnelig tok jeg ikke oppfordringen din alvorlig, men så tenkte jeg over det, og fant ut at dette var noe jeg ville skrive om. Takk for igangsetting! Jeg gleder meg også.

  Kristin: Uæ, ikke ha så veldig høye forventninger nå da. Scenarioet du skisserer vil kunne passe inn under «Når du er forelsket i noen som bare vil være «gode venner»» (ooo – teaser!)

 6. #6 by Frøken Makeløs on 9 oktober 2007 - 10:10 pm

  Yay, dette er føljetongen sin det. Gleder meg!

 7. #7 by Thomas on 10 oktober 2007 - 4:47 am

  Jeg kan innrømme å stå bak det ene treffet, etter å ha lest forrige post.

 8. #8 by Andreas Førster on 10 oktober 2007 - 9:10 am

  Hei!
  Siden bloggen din er så bra har jeg en forespørsel jeg gjerne skulle tatt privat. Kunne du sendt meg en mailadresse det er mulig å nå deg på?

  Mvh.
  Andreas Førster

 9. #9 by Sonja DaA on 10 oktober 2007 - 9:26 am

  Frøken Makeløs: 🙂

  Thomas: Det kom inn et tredjesøk etter at jeg postet forrige, så det var nok deg. Så vi har fortsatt minst to stykker der ute som oppriktig lurer på dette.

  Andreas: Ok. Jeg har også et kontaktskjema på «Om»-siden min

 10. #10 by Thomas on 10 oktober 2007 - 1:50 pm

  Å, det er nok mange flere! Jeg gleder meg!

 1. Trekantscenario « Miss Piggy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: