3. Romeo og Julie-scenariet

Som oftest er grunnen til at man ønsker seg uforelsket, at han ikke er forelsket i deg.  Dette er unntaket.  Du er forelsket i noen som er forelsket i deg, men familiene deres er i en bitter feide, og dere vil sannsynligvis dø før dere får hverandre.  Man har veid for og i mot, og funnet ut at det hele må brytes av før det ender i skinndødhet og synkrondansing i gatene.

Ting man kan gjøre:
Finn deg en annen å forelske deg i.   Du kan til og med utnytte det faktum at familien din er så lettet over at du har brutt med erkefiendens avkom, at de vil godta en mye mer rebelsk type enn hva de i utgangspunktet hadde tenkt å slippe gjennom.  Nå er jeg ikke egentlig så veldig for at foreldrene dine skal bestemme hvem du skal gifte deg med, men det vil jo helt klart gjøre familieselskapene enklere.  Dessuten; avkommet til erkefiendene?  Det er nok en grunn til at familiene deres er erkefiender i utgangspunktet, så din utkårete er nok ikke mors beste barn han heller.

Få deg en hobby.  Finn noe annet du kan gå helhjertet inn i.  Begynn med scrapbooking (eller forresten stryk det, scrapbooking er sikkert en dårlig idè, da du sikkert har masser av bilder av ham liggende der) eller veldedig arbeid eller en eller annen form for trening.

Gå i kloster.  Sikkert dørgende kjedelig, men du slipper mer hjertesorg.

Dette ble veldig useriøst, hva kan jeg si, det er fredag?  Men hvis man ser bort fra mine forsøk på å være morsom, så tror jeg at «Forelsk deg i en annen» og «Få en hobby» bør være brukbare tips.

Filmtips:  Romeo og Julie (Duh!), West Side Story
Deppemusikk:  Romeo and Juliet, Dire Straits (dobbel duh!)
Trøstemat:  Dreamis

, ,

 1. #1 by emelie on 12 oktober 2007 - 2:25 pm

  Å finne noen andre å forelske seg i er nok ikke så lett, men det å bruke tanker og tid på noe annet (som f.eks en hobby eller skole eller noe sånt) kan jo sikkert fungere. Jeg skal si ifra hvis jeg noen gang finner ut av det :p

 2. #2 by Miss Piggy on 12 oktober 2007 - 7:24 pm

  Inspirerende… fascinerende… jeg spiser det rått!! 😀

 3. #3 by Sonja DaA on 15 oktober 2007 - 11:12 am

  emelie: Man kan faktisk forelske seg på ren viljestrke. Jeg så meg ut en hyggelig gutt i min omgangskrets en gang jeg var drittlei å få hjertet knust av han jeg egentlig var forelsket i, og bestemte meg rett og slett for å bli forelske meg i en annen. Og det gikk. Selv om det hade sin pris. Nå – 17 år senere, blir jeg fortsatt rødmende og skjelven når jeg en skjelden gang møter på ham.

  Miss PiggY. Vel ikke gjør det. Jeg tror det er viktg å dra inn egne erfaringer for å få dette til å funke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: