Grader av flauhet i forbindelse med fyllekleptomani

Litt flaut: Å komme hjem med en splitter ny nisselue. Dette er egentlig bare moro, hadde det ikke vært for den lille stemmen i bakhodet som sier at han som sa det sikkert var greit at jeg tok lua, nok ikke akkurat var luas egentlige eier. Men jeg har nisselue nå, så det kan jeg leve med.

Middels flaut: Når man søndags kveld går for å hente mobiltelefonen og finner veska full av sjokoladen som ble servert på nachspielet. Særlig når man husker å ha tenkt «Jeg tror ikke jeg spør om jeg får ta med meg sjokolade, jeg bare sniker den ned i veska når ingen ser», og dermed antageligvis har satt opp det minst diskrete snikeuttrykket.

Veldig flaut: Når man mandag morgen, når man skal pakke kortholderen over fra selskapsveska til hverdagsveska oppdager at man ikke har èn, men to kortholdere liggende oppi der, og husker at man så en kortholder liggende på gulvet i garderoben, og bare gikk ut ifra at det var ens egen. Så finner man ut at den andre kortholderen tilhører den man har løpt etter store deler av kvelden og kalt «Freddy-my-love» (med en utrolig selvtilfredshet for det genialt uttenkte kallenavnet), og som man muligens også kan ha fortalt at man er forelsket i (uten å mene det) og innsett feilen dette innebærer, og moderert det med «jeg regner ikke med at det ikke holder lenger enn et par dager», og som man hadde vært helt ok med å ikke snakke med igjen før neste julebordet (men vi rocka dansegulvet da, i år som i fjor!)

Nisseluen og sjokoladen beholdes, men kortholderen er returnert.

Reklamer

,

 1. #1 by Strekker on 17 desember 2007 - 6:34 pm

  Du og jeg, Sonja, vi er bare skapt for å gå på julebord sammen! Jeg blir ikke så fryktelig kleptoman av meg, men jeg blir ufin på omtrent samme måten. (Og min venninne ingeniøsen kom hjem fra en fyllekule med 11 telysholdere og en GIPS-PUPP i håndveska, og jeg kjenner at jeg ønsker å ta litt av kred’en for det, urimelig som jeg er.)

  Smaker sjokolade ekstra godt med nisselue?

 2. #2 by Miss Piggy on 17 desember 2007 - 9:03 pm

  Disse julebordtider kan være harde bud for hukommelsen dagen derpå! For ikke å snakke om hele uken derpå.. Etterhvert som hukommelsen dukker opp hos de andre festdeltakerne, begynner det så smått å demre litt hos en selv.. Skummelt!

  Og Strekker; jeg er sikker på at sjokoladen smaker ekstra godt med nisseluen på 😉

 3. #3 by Sukkerspinnengelen on 17 desember 2007 - 10:41 pm

  Så forutseende du er i fylla! Naske med seg sjokolade fordi du har skjønt at du er blitt så full at du trenger å trøstespise før du orker tanken på å gå ut i en kiosk å kjøpe en dagen etter.

 4. #4 by Sonja DaA on 18 desember 2007 - 10:45 am

  Strekker: Vi burde helt klart klare å komme oss på samme fest på ett eller annet tidspunkt. Det er ikke tvil om det!

  Miss Piggy: Ehm – jeg syntes egentlig jeg klarte meg fint i år jeg. Og det er bred enighet om at jeg klarte meg mye bedre enn i fjor, så jeg stresser egentlig ikke så hardt.

  Sukkerspinnengelen: Ja, jeg er ganske praktisk i naskinga mi. Da jeg var i Tyrkia, var det ofte ikke dopapir på de offentlige toalettene. Det tok ikke lange tiden før jeg automatisk plukket med meg litt ekstra papir om jeg var på et toalett der de faktisk hadde. Da jeg skulle reise hjem hadde jeg noe sånt som 3 ruller dopapir i veska mi.

 5. #5 by Miss Piggy on 18 desember 2007 - 11:20 am

  «Kjekt å ha… Kjekt å ha!! Du får nok helt sikkert bruk for det en vakker dag!!!» 😉

 6. #6 by Strekker on 18 desember 2007 - 9:40 pm

  Sonja: Jeg kjenner at jeg er forferdelig for at du og jeg havner på flatfylla en gang! Ugh.

 7. #7 by Esquil on 18 desember 2007 - 11:38 pm

  jeg derimot pleier å være den det blir stjålet fra. jeg husker jeg kjøpte en grisedyr parfyme som første gave til min første kjæreste. så hadde storebroren hennes fest rett etterpå og fylte leiligheten deres med en gjeng slitne damer, og morgenen etter var parfymen borte. det var litt nedtur.

 8. #8 by Sonja DaA on 19 desember 2007 - 4:20 pm

  Miss Piggy: Yeah! Synging i kommentarfeltet!

  Strekker: Ta kontakt når du er på vestlandet, så stiller jeg med paraplydrinker, Whisky og hva du ellers måtte ønske deg!

  Esquil: Det er akkurat som om du ikke synes det er noe kult med folk som stjerler i fylla!? (jeg fikk bilen min frastjålet av lillebroren til ei jeg hadde vært på fest til, så når jeg tenker meg om så er du kanskje inne på noe)

 9. #9 by lothiane on 30 desember 2007 - 11:03 am

  Morsomt. 😛 Nisselue og sjokolade – to ting man ikke kan unnvære i jula!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: