Grunnen til at jeg ikke kommer til å høre på Radio Norge

Da jeg kjørte hjem i dag, kom jeg tilfeldigvis til å høre litt på den nye radiokanalen Radio Norge. Radiovert Rune fortalte en historie mellom to sanger, om Paris Hilton som tagget et hotell i Moska, for så å bli kastet ut. Radioverten avsluttet historien noe sånt som «Så hva gjør man om man er rik hotellarving og blir kastet ut av hotellet? Man ringer pappa , ber ham kjøpe hotellet, og sparke alle som jobber der. Man skal ikke se bort ifra at hun ville gjort noe sånt som det». Kjære Rune. Jeg er ikke videre begeistret for Paris Hilton, og det er sikkert delvis på grunn av fordommer som ikke har noen rot i virkeligheten, MEN DU KAN DA IKKE DRIVE OG DIKTE OPP TEITE TING HUN HAR GJORT PÅ RADIOEN, BARE FORDI DU IKKE LIKER HENNE!! (eller hva nå motivasjonen din måtte være) Det der er rett og slett lite profesjonelt, og dessuten særdeles usympatisk. Det er sånn som det der rykter oppstår. Ukult.

Bare for å ha det på det rene. Jeg har lett litt på nettet, og jeg finner ingen tegn på at Paris ba faren kjøpe hotellet og sparket de ansatte. Dette var noe programlederen på Radio Norge fant på.

,

 1. #1 by iversen on 24 april 2008 - 1:36 pm

  SONJA DIGGER PARIS!

 2. #2 by hilde marstrander on 24 april 2008 - 8:17 pm

  Jeg har en jobb der jeg ikke kan høre på radio mens jeg jobber, fordi jeg for det meste skriver. Men Hallo i Uken hører jeg på. Og den er ikke på Radio Norge 😉

  http://hildemarstrander.wordpress.com

 3. #3 by Sonja DaA on 24 april 2008 - 8:50 pm

  iversen: ey! jeg prøver å være alvorlig her. ikke kom og ødelegg! (og så kan jeg være teit og vanskelig og si at, joda, jeg synes det er en fin by)

  Hilde: JEg er blitt farlig avhengig av radio på jobben. Det går mest i P3, der da.

 4. #4 by boblerommet on 25 april 2008 - 2:35 am

  Må henvise til at P1s hjemmeside der de skryter av å kapre flere unge lyttere (nrk.no/p1). Personlig hører jeg mye på P3 og bittelitt P1 (Herreavdelingen og Pepper og Pasjon). Radio Norge er jo arvtakeren til Kanal 24. Bare at nå er de enda mer kjedelig. Har hørt denne Rune på radioen på tirsdag, og skrudde fort av. For noe vas….

 5. #5 by Sonja DaA on 26 april 2008 - 2:38 pm

  Jeg hører en del på P1 også. Liker Englefjes og Pop Quiz.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: