Å bytte plass med bloggen min (eller hvordan jeg planlegger å forføre Robbie Williams ved hjelp av hans eget hode)

Det gikk plutselig opp for meg at jeg ubevisst har kledd meg ut som bloggen min i dag: mye lilla, og litt i overkant med sommerfugler for alderen.  Nå mangler jeg bare et svevende Robbie Williamshode, så kunne vi byttet plass, så kunne jeg virkelig bodd på internettet.  Det tror jeg at jeg hadde likt.  Jeg vet ikke helt hvordan bloggen min hadde klart seg i den virkelige verden, da.  Jeg prøver å være bloggen min i RL av og til, og det går uten unntak skeis.  Sist måtte folk gjemme hodet sitt i hendene fordi det ble så flaut. 

En annen ting som hadde vært kult, var og hatt et svevende Robbie Williams-hode over seg.  Bare tenk på alle fordelene:

Jeg ville alltid hatt selskap

Det ville løst pc’n-min-vil-ikke-spille-av-lyd-etter-at-jeg-oppgraderte-til-Vista-så-nå-har-jeg-ikke-lenger-musikk-mens-jeg-jobber-problemet mitt.

For en samtalestarter!  Det hadde vært kjempelett for folk å komme i kontakt med meg.  «Er det et Robbie Williams-hode du har flytende over deg der?  Hvordan får du til det?»

Og til sist, men ikke minst: Det ville helt klart hjulpet meg å komme i kontakt med den ordentlige Robbie Williams.  Jeg mener, jeg hadde bare trengt å stå litt langt framme på en konsert eller noe, så hadde han vært nødt for å legge merke til meg, med en kopi av hodet hans flytende over hodet mitt (jeg ville selvfølgelig ikke hatt det ekte Robbie-hodet flytende over meg, det ville bare vært ekkelt, med blod og gørr – og det villle sikkert begynt å lukte også etter hvert.), og så ville han sagt til folkene sine «Få tak i hun der som har en kopi av hodet mitt flytende over seg, jeg vil snakke med henne!», og så hadde folkene fått tak i meg, jeg hadde fått blitt med back stage, og så hadde jeg møtt Robbie, og hadde det bare vært å begynne å sjarmere, og jeg ville vært inne.  Briljant.

, , ,

 1. #1 by Miriam on 20 juni 2008 - 2:11 pm

  *ler* 🙂

  For en super idé! Men jeg tror jeg hadde blitt litt skremt om jeg hadde møtt deg/dere?

 2. #2 by Miss Piggy on 20 juni 2008 - 2:46 pm

  Skikkelig briljant!!! 😆

 3. #3 by Trine on 20 juni 2008 - 2:57 pm

  Oh, det hadde vært superstilig!
  Hadde vært kjekt å ha hodet hans der, så kunne han sunget for deg hver gang du var litt trist eller ensom… Tror jeg ønsker meg noe sånt selv.

 4. #4 by Virrvarr on 20 juni 2008 - 9:01 pm

  Du måtte alltid hatt det lure blikket du har på bloggbildet, da. Enig med Trine i at en privat synge-Robbie til å ha over hodet ikke hadde vært å forakte 😀

  Kondolerer med Vista, btw

 5. #5 by Trine on 21 juni 2008 - 12:46 pm

  Og btw, bare sånn for å skrive en totalt meningsløs, men likevel hyggelig, kommentar; Den lilla t-skjorta du hadde på deg var egentlig veldig fin. :o)

 6. #6 by Sonja Dadam on 23 juni 2008 - 3:09 pm

  Miriam: Ikke bli skremt! Det er nok bare en tilvenningssak.

  Miss Piggy: Ja, det synes jeg også.

  Trine: Hvis jeg finner ut av hvordan det gjøres, skal du få vite. Men du får ikke Robbie, du får ta en annen. Og takk, kommentarer er aldri meningsløse når de er hyggelige!

  Virrvarr: Lurt blikk har jeg da alltid! Vista er en høyst ufrivillig jobbgreie. I tillegg til at lyden er borte, så er gmailen min helt på tur. Til gjengjeld slipper jeg at maskinen krasjer hele tiden, pga store programmer, så – selv om jeg hater å innrømme, ser jeg nødvendigheten av oppgraderingen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: