…fordi jeg fortjener musikk mens jeg jobber

Yes, yes, yes!  Jeg får inn P3 på radioen jeg har på jobb nå (jobben min er nede i et hull, og det er ikke så lett å få inn radio i hullet, men nå plutselig går det, la oss håpe det holder).  Jeg holdt på å bli gal av disse privatdrevne, reklamefinansierte kanalene. En ting er dustete programledere, dustete innringere med dustete meninger, jeg kan nesten jeg blir dummere av å høre på det; en annen ting er disse reklamene.  Hvem er det som lager sånt?  Og hvorfor? Noen bør forklare Bohus, eller hvem det er, at frasen «kom igjen’a» var kul for ti år siden, og at den kom fra en Bård&Harald-sketsj, hvor de jobbet som noen markedsføringsfolk og at det morsomme med den sketsjen var hvor utrolig dårlig argument «kom igjen’a» er.  Jeg er blitt glad i Vilt-mannen(?), da, ordspillene hans er bare middels, men de andre folka synes de er så morsomme at det nesten er rørende.

,

  1. #1 by Tronds on 18 september 2008 - 10:33 pm

    Alt for mange teite reklamer ja. P3 er greit nok, men synes kanalen var bedre for 4-5 år siden. Eller så kan det være at jeg har forandret meg? ( men det velger jeg ikke å tro på )

    Her har vi en kanal som heter «1fm», på dagtid sender de reklame hver hele time, ellers bare musikk. En kanal etter mine ønsker 🙂

  2. #2 by Sonja Dadam on 19 september 2008 - 1:01 pm

    Tronds: Jeg merker jeg begynner å bli litt for gammel for noen av preogrammene med P3, men der er fortsatt mye jeg liker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: