Mulig overreaksjon på gang

Det er en pølsefabrikk i nærheten her som i disse dager søker etter 2 nye pølsemakere. Jeg har gjort et fryktelig teater av at de ikke har benyttet seg av anledningen til å putte ”Pølsemaker, pølsemaker, hvor har du gjort av deg?” inn i annonsen. Hvor kult hadde ikke det vært, og hvordan kan de være så dumme at de ikke utnytter denne situasjonen til litt hverdagshumor?

Så gikk det opp for meg at alle de som jobber i pølsebransjen sikkert er drittlei hele den sangen og vitsing omkring den. De synes sikkert ikke det er noe fabelaktig over å bruke den setningen i jobbsøkersammenheng, bare platt og kjedelig og uoriginalt. Litt samme forholdet som jeg har til uttrykket ”Sånn, ja, Sonja”, som det første ikke er så veldig morsomt, og som jeg for det andre har hørt biukentlig så lenge jeg kan huske. Det er mulig at jeg snart nærmer det maksimale antall jeg kan høre den ”spøken”, legge hode på skakke og smile høflig, uten å trekke fram ei rifle og plaffe ned alt og alle omkring meg. Og når hvis det skjer; ikke kom her og si at jeg ikke advarte dere.

,

 1. #1 by kamikaze on 29 januar 2009 - 12:38 pm

  Etter et år med studier i junaitn overveide jeg seriøst å bli pølsemaker. Det så så utrolig fredfullt ut å stoppe pølser, sammenlignet med å stresse for å beholde høyt nok gpa til å få studiene betalt.

  Men så dro jeg tilbake og ble matematiker i stedet 🙂

 2. #2 by Sånn ja, Iversen! on 29 januar 2009 - 12:40 pm

  Pølsemakere er kanskje usedvanlig kjedelige folk? Ufattelig nok?

 3. #3 by Trude on 29 januar 2009 - 5:58 pm

  Omentrent som å høre vet du hva datteren til Finn Lutt het? Jo han het Trudelutt….ha ha ha Den blir jeg liksom aldri lei.
  Pølsemakere kjedelig, næi kan jeg aldri tenke meg:-)

 4. #4 by Sonja Dadam on 31 januar 2009 - 2:15 pm

  kamikaze: Jeg drømmer også innimellom om en mindre wæææ jobb, men jeg må innrømme at jeg aldri har vurdert pølsemaker i så henseende. Jeg er mer kioskdame. Det hadde vært noe.

  Sånn ja, Iversen! (det funker på deg): Nei, jeg tror virkelig det. Men tenk deg, hver gang du presenterte deg blant folk og sa hva du jobbet med, så begynte de å synge «byggesaksbehandler, byggesaksbehandler, hvor har du gjort av deg?». Da hadde du ikke villet bruke den sangen i en jobbsøkeannonse, ville du vel?

  Trude: Eller Erik Sjon. Han stakkar har sikkert ikke hatt det lett.

 5. #5 by Håkon on 31 januar 2009 - 3:41 pm

  Drømmejobben er kanskje å bli redaktør for pølsemakerens nettsted. Pølsevev.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: