Jeg er ikke dum. Du er dum.

Dum?
Dum?

Jeg bare elsker denne reklamen på facebook.  Den forteller meg at to av mine venner visstnok tror jeg er dum, og dessuten at den høye poengsum is 127. Jammen bra at jeg vet jeg er smart, ellers ville jeg begynt å tvile på min intelligens, mine venner, og min evne til å lage setninger.

Edit: Jeg ser nå at det ikke står at mine venner synes jeg er dum. Det kan være noens andre venner. Og hva vet vel de om meg?

Reklamer
 1. #1 by Vivi on 15 februar 2009 - 12:40 pm

  Hehe.. denne er ny for meg – betyr det da at jeg er kjempesmart 😉

 2. #2 by Sonja Dadam on 17 februar 2009 - 8:23 am

  Vivi: Du er iallefall smartere enn de som lager den reklamen. Nå er det kommet en ny ”Er du smartere enn Gro Hammerseng. De fleste kommer ikke lenger enn til siste spørsmål”. Jeg skjønner ikke hvor de vil hen med den en gang.

 3. #3 by slikejenter on 18 februar 2009 - 2:32 pm

  Facebook begynner å bli i overkant forstyrrende. Jeg har gjennom den svært unyttige funksjonen friendfacts fått vite at det fins de som synes at jeg er stygg. Da får det så være at andre har merket meg som attraktiv. Stygg???? Den er ganske slem. Noen (de samme, formodentlig?) mener visstnok også at jeg er en farlig sjåfør, lett på tråden og gjerne ser porno. Likevel er det andre som ville presentert meg for mamma og pappa. Fascinerende. Beklager at jeg skriver kortroman i kommentarfeltet ditt, Sonja, jeg måtte bare ventilere. Kul blogg forresten, jeg har lest den lenge.

 4. #4 by Sonja Dadam on 19 februar 2009 - 7:21 pm

  Hihi, slikejenter, hvis det er noe du får gjøre så mye du vil i kommentarfeltet mitt såer det å rante over facebook. Jeg har sånn hat/kjærlighetsforhold til fenomenet selv. Jeg avviser det aller meste jeg får inn av sånne applications og gruppeinvitasjoner, for jeg er redd om hvis jeg sier «ja» til bare en av dem, så kommer jeg inn i en ond sirkel, der jeg må gjette på egenskapene til folk (for la oss være ærlige det er ikke alle «vennene» mine der inne jeg kjenner ut og inn)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: