dsffmt-quizen: Runde 1 – Introrunde

Dette er første runde i dsffmt-quizen her på bloggen, reglene finnes her. Vi går rett på bonusspørsmålet: jeg er kjempemisfornøyd med navnet på quizen, den tålte ikke helt oversettelsen, så den som kommer opp med et bedre navn på den (og helst med en kult forkortelse) får 5 ekstrapoeng.

Så til de vanlige oppgavene. Vi starter med en introrunde. De av dere som har sett Beat for Beat, eller Never Mind the Buzzcocks, kjenner konseptet. Dere får høre introen til 10 sanger. Dere slipper å synge fortsettelsen, bare gi meg navnet på sangen og på artisten/gruppa som framfører den. Det er mulig å få 20 poeng i denne runden, ett for hver riktige sang og ett for hver riktige artist (pluss selvfølgelig de 5 poengene for bonusspørsmålet – ikke glem det)

INTRORUNDE:

Da er det bare å skrive inn svarene i kontaktskjemaet nederst i posten – prøv å gjøre det litt systematisk, nummerer dem gjerne fra 1 til 10, for å gjøre jobben min enklere, merke med navn/epostadresse og eventuell tilhørende blogg og send avgårde før torsdag 16. oktober klokka 16.00 og så er vi i gang! Yay. Lykke til.

Etter ønske fra RosaVerden kan dere skrive HJERNE! nederst på svaret deres, om dere ikke har brukt noen former for hjelpemidler, som internett, leksika(?) eller andre folk (det er lov å være et lag, men alle du kjenner får ikke være med på det. Begrens det litt) om dere har dratt alle svar ut fra egen hjerne. Og ikke lyv, er dere snille. Det kommer ikke til å påvirke resultatet i noen retning, de som trekker alle svarende fra egen hjerne får bare litt ekstra heder og ære, ved å få en H bak navnet sitt.

EDIT: Runden er over! (jeg er ekstremt dårlig på tidsfrister selv, så de som svarte etter at fristen var gått ut, men før jeg fjernet skjemaet får være med)

%d bloggere liker dette: