Kommer snart på Sonjas Ordentlige Blogg: D’OH-quiz.

I år som i fjor, så starter det D’OH-quiz her på bloggen den andre søndagen i oktober (ok, så er det at det klaffer med datoen en digert sammentreff; for stort til å overse, derfor kommer den med så kort varsel. Jeg lurer på om jeg skal sende ut en epost om at det blir til de som var med i fjor, eller blir det spam?)

Det blir ganske likt som i fjor, bortsett fra et litt strammere poengsystem, mindre arbeidsom sisterunde og sikkert litt andre småting som jeg ikke var helt fornøyd med (jeg tror det blir litt enklere).

D’OH-quizen er altså en quiz med spørsmål fra popkulturen. Hovedsakelig film, musikk og tv, men kanskje det blir litt andre greier også i år. Det blir 5 runder med ti oppgaver i hver runde. Hver oppgave gir to poeng hvis besvart riktig, ingen poeng hvis besvart feil, men man kan få et poeng hvis det feile svaret er morsomt/godt begrunnet/andre årsaker som dukker opp underveis (Buffyreferanser har vist seg lønnsomme, tror jeg, hvis de brukes riktig/ikke overdrives).

Oppgavene vil dukke opp på bloggen her søndag kveld. Det vil være frist til torsdag klokka 16.00 til å svare på dem, så kommer fasit og resultatliste på fredag, før ny oppgave kommer påfølgende søndag.

I år vil det bare være mulig å svare i kommentarfeltet. Dette vil jeg (forhåpentlig huske å) stenge for moderering, slik at svarene folk gir ikke vil vises før fristen er utløpt. Dette fordi jeg fikk inn så mye morsomme svar i fjor, at det føles egoistisk å holde dem for seg selv.

Hvis du har lyst til å være med, så sjekk ut hvordan det var i fjor (velg oktober/november 2009 i arkivet nederst til høyre, jeg har visst ikke vært noe flink til å tagge postene mine), og hvis noe er uklart helt uforståelig, still spørsmål i kommentarfeltet under her. Uansett hyggelig hvis folk som har tenkt å være med legger igjen en kommentar, for i år som i fjor er jeg veldig nervøs for at det blir ingen (eller så mange at jeg ikke får tid til å gå på jobb, og bare må drive D’OH-quiz på fulltid. Men det ser jeg som mindre sannsynlig)

Start i morgen altså. Happy quizzing!

,

 1. #1 by sandrabanan on 9 oktober 2010 - 1:39 pm

  O’lykke! Jeg gleder meg. Jeg er med! 100% sikkert.

 2. #2 by kristin on 9 oktober 2010 - 2:26 pm

  Ich bin mit!

 3. #3 by Sonja Dadam on 9 oktober 2010 - 2:29 pm

  Yay! To stykker, nå blir det jaffal en konkurranse.

 4. #4 by slikejenter on 9 oktober 2010 - 7:20 pm

  Jegblirmed, jeg blirmed! Er barnslig begeistret for quiz, og ingen kan se om jeg er dårlig taper på internetten. Fine internetten. Bra tiltak.

 5. #5 by chicida on 10 oktober 2010 - 10:23 am

  jaaa! 😀

 6. #6 by beamer on 10 oktober 2010 - 2:12 pm

  Liker!

 7. #7 by sandrabanan on 10 oktober 2010 - 3:09 pm

  Det blir vel diplom i år også? Jeg har fortsatt min fra i fjor.

  • #8 by Sonja Dadam on 10 oktober 2010 - 4:46 pm

   Så kult! Ja det blir både diplom og premier i år også.

 1. D’OH-quiz: Bilderunde « Sonjas ordentlige blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: