Plotrunde: Fasit og resultater

Jeg er i strålende humør og det har vært jevnt over høyt nivå denne runden. Mange poeng å hente:

«Lege» reiser gjennom tid
Han har med jente
Hun er ofte i trøbbel

DOCTOR WHO. Selvfølgelig. Kanskje mest de gamle episodene, da det virker som om den kvinnelige sidekicken er blitt flinkere til ikke å bli kidnappet i den nye versjonen.

Han kan ikke huske no’
Vi starter til slutt
Og myrder oss mot starten

MEMENTO – I første runde trakk jeg HanneLK et poeng for å ha kalt «The Wire» for Wired», så da Martin i en senere runde kalte «Mr Cellophane» for «Cellophane Man» følte jeg at jeg måtte trekke litt for det også (men tok bare 1/2 poeng, siden han hadde med at den kom fra Chicago, noe han uansett ville fått poeng for, og det ble ikke riktig at han ikke skulle få noe for å vite at det dreide seg om cellofan), men nå har folk svart Momento istedenfor Memento, og Inseption istedenfor Inception, og The West Wing uten The og det virker bare drittsekk å trekke poeng for slikt, så da får alle fullt med poeng for det, men da synes jeg at HanneLK og Martin også skal få for sine små unøyaktigheter, så de får altså henholdsvis 1 og 1/2 poeng med tilbakevirkende kraft (jeg vet jeg har brukt «henholdsvis» riktig her, men ikke fullt så sikker på «tilbakevirkende». Men retroaktivt virket så pompøst, og jeg kan ingen andre ord.)

I en drøm, i en drøm, i
en drøm, i en drøm.
I en drøm? Vil den velte?

INCEPTION – Jeg vet ikke helt hvorfor, men dette er det Haikuet jeg selv liker best. Selv om jeg tror at det er «I en drøm» for mye.

Ein gong hadde han ei sjel
han har fått den att
Framleis redd for sola, då

ANGEL – Joda, Martin. Det er Buffyrelatert, og siden det er deg skal du få et poeng for å ha svart Buffy, når det var snakk om Spinoffserien Angel, fordi P.I.C allerede hadde fått poeng for å tippe mykpornoreality på den siste oppgaven, så det virket så billig å gi deg poeng for det samme. Men hvis det er virkelig virkelig viktig, så kan du få overført bonuspoenget for den fin-fine Heffnerargumentasjonen din.

De går fort i gangene
Snakker mens de går
Til venstre i et hvitt hus

THE WEST WING Veldig fint oppsummert i denne MadTV-parodien (jeg er ingen fan av MadTV, men her treffer de virkelig. Selv om den beste West Wing-parodien jeg noensinne har sett finnes i kommentarfeltet i bloggen til Esquil, der noen (jeg tror han het Sigurd) dikter opp en West Wing-dialog med utgangspunkt i en norsk politisk situasjon. Jeg husker dessverre ikke hvilken post det er snakk om. Så. Ingen link.)

I ei tid før vår eiga
blir ein baby tapt
Frys, men får lodne vener

ISTID – Det var så mange som hadde svart Jungelboken her, at jeg en stund lurte på om jeg bare skulle gi meg og innse at de hadde rett, og jeg tok feil. Men så ombestemte jeg meg, fordi Iversen minte meg på at Istid måtte være riktig svar.

Det faller ting fra et fly
Alt er bare rot
Og der er en stor kanin

DONNIE DARCO -fryktelig forvirrende film.

Menn går saman om eit ran
Dei heiter fargar
Fleire vart skotne og døyr

RESERVOIR DOGS – En av disse som nesten alle tok.

Frå den tia med svart/kvit
og hans beste ven
er (ikkje) ein stor kanin

HARVEY- Helt tilfeldig at det ble to halvsære kaninfilmer denne runden (og der vaste jeg bort et lite kvarter på Angry Alien, hvor de gjenforteller filmer på 30 sekunder med kaniner i alle rollene, så resten av dette avsnittet utgår).

Har ingenting å gjera
trur dei kan reddes
om dei tek av seg klea
THE FULL MONTY

P.I.C får ekstrapoeng for forslaget «Paradise Hotel», som jeg synes er mye bedre enn den faktiske fasiten. P.I.C har tidligere blitt snytt for ekstrapoeng, fordi jeg er redd for å favorisere folk jeg kjenner, men nå har jeg kommet fram til at det bare er teit, så nå får hun et poeng fordi jeg ikke bare utsatte turen hun nevner i kommentarfeltet med 1/2 time, men så også kom et kvarter for sent til den.

Oppgavene med hvor mange poeng som ble tatt på hver:

Dr Who: 16 poeng
Inception: 16 poeng
The West Wing: 16 poeng
Reservoir dogs: 16 poeng
Angel: 13 poeng
Memento: 12 poeng
Donnie Darko: 10 poeng
Harvey: 7 poeng
The Full monty: 5 poeng
Istid: 4 poeng

Og resultatene:

Iversen: 70 poeng

Martin: 63 poeng

P.I.C: 58 poeng

Beamer: 45 poeng

Prinsesse Lea: 44 poeng

Venuoo: 34 poeng

Chicida: 33 poeng

Kristin og Sigurd: 31 poeng

Marianne: 26 poeng

Sandra Banan: 24 poeng

Slike jenter: 24 poeng

Maria: 21 poeng

HanneLK: 18 poeng

Esquil: 8 poeng

D et kan være at sisterunden ikke kommer på nett før mandag ettermiddag, fordi jeg drar til Oslo i helga, og jeg har ikke planlagt tilstrekkelig. Sorry.

,

 1. #1 by Prinsesse Lea on 5 november 2010 - 11:57 am

  Det var som fanden! Jeg som var såå fornøyd med Twilight Zone (Jeg har googlet for å dobbeltsjekke at den både inneholder ting som faller fra fly og en stor (demonisk) kanin, og joda… Man tror liksom ikke den plottbeskrivelsen passer på TO filmer! (Absurd nok har jeg sett Donnie Darko også, men den husker jeg ikke en dritt av!)

 2. #2 by Maria on 5 november 2010 - 3:59 pm

  Akk, jeg som ikke rakk å svare på denne engang, så kunne jeg MINST fire av svarene! Guri malla. Neste runde skal jeg NAILE.

 3. #3 by Iversen on 5 november 2010 - 4:00 pm

  Jeg syns det er helt naturlig å bomme på helt obskure filmer som denne «Inshipsjen»-greia.

 4. #4 by P.I.C. on 5 november 2010 - 4:07 pm

  Takk for ekstrapoeng!! 🙂

  Jeg tippet jo lost på den der med ting som faller ned fra fly. Har til og med sett lost, og aldri sett noe som helst som faller ned fra fly. Men det virket naturlig likevel. Ihvertfall når en av episodene het the white rabbit eller noe sånt.

  Men fornøyd med Paradise Hotel 🙂

 5. #5 by Sonja Dadam on 9 november 2010 - 7:05 pm

  Prinsesse Lea: Hvis dette var en rettferdig quiz, så burde du definitivt fått poeng for det der. Du er dessuten også en av dem som ble snytt for ekstrapoeng den runden jeg var så sur, så jeg skal se om jeg ikke klarer å fikse noe for deg i sisterunden.

  Maria: Det er bare å sette i gang!

  Iversen: 😀

  P.I.C: Jeg tror Lost og den White Rabbit-episoden ble nevnt av noen andre også. Nok en gang har jeg vært villedende uten vilje. Det er jammen bra at jeg er OK med at denne quizen er urettferdig og useriøs, ellers ville jeg slitt med å forsvare poenggivingen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: