Huskelistemysterie

Jeg har en masse småting jeg skulle ha gjort. Det har hopet seg opp litt i det siste, og jeg tenkte jeg skulle skrive dem ned i en huskeliste. Jeg dro fram huskelista mi i google, den er i stor grad fylt med youtube-videoer jeg skal se «senere», og normale ting som «lese Dantes Gudommelige komedie» (krysset ut, selv om jeg, så vidt jeg husker,aldri ble ferdig med den) og «kjøpe rastafariparykk» (også krysset ut, selv om jeg ikke tror jeg gjorde det heller).  Det har også favorittsitatet mitt fra Peep Show «I suppose doing things you hate is just the price you pay to avoid loneliness» – av og til identifiserer jeg meg mer med Mark enn hva som er bra og «Teller of untruths, your trousers are combusting», som var en ting jeg fant på internettet og likte.

Men det jeg lurer på, er hvorfor i alle dager jeg har skrevet følgende: «Boredom, mostly. And love for the lesser used graphics.», Jeg har strøket det ut, så det er tydeligvis noe jeg har gjort (selv om, når man ser på eksemplene lenger opp, så er ikke det nødvendigvis et kriterie – det kan se ut som hvis et punkt har stått lenge nok, så har jeg gått lei av det, og stryker det ut av den grunn. Dårlig huskelistekotyme), og jeg tror ikke det er et sitat; jeg tror det er sugd av eget bryst, for det er veldig meg-engelsk. Men jeg fatter og forstår ikke hvilke «graphics» det er snakk om. Hva er en graphic? En figur? En tegning?

Jeg tror dette kan være noe jeg har planlagt å legge igjen som kommentar hos noen, enten en blogg eller twitter, som forklaring for hvorfor jeg har gjort noe. Men jeg aner virkelig ikke hva jeg kan ha gjort. Og når begynte jeg å elske de mindre brukte (hva det nå er som er ment med grafics) ?

  1. #1 by Sif on 10 juni 2011 - 4:05 pm

    Har det muligens noe å gjøre med den veggen og Twitter og David Mitchell ellerhvadetnåvarigjen?

  2. #2 by Sonja Dadam on 10 juni 2011 - 10:44 pm

    Sif: Jeg tror ikke det er fra akkurat den samtalen, men det må være noe sånt. Jeg kommer bare ikke på hva det kan være.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: