Litt usikker på om dette er en sånn ting som alle andre skjønner at er ekkelt, men tar sjansen og blogger det lell.

I går spiste jeg et eple mens jeg dusja. Det er ikke noe jeg pleier å gjøre, men jeg hadde litt lite tid og var fryktelig sulten, så jeg multitasket. Og så kom jeg til å tenke på hvilken mat man kan spise i dusjen, og hvilken ikke og konkluderte med at det er vel strengt tatt bare frukt og grønnsaker i sin naturlige form det er noen vits i å prøve med. Taco for eksempel, ville vært helt håpløst, spesielt i skjell. Ingen liker et vått tacoskjell. Jeg antar sjokolade går, hvis man er i skikkelig knipe, men den har heller ikke godt av å bli våt, og det er dessuten ofte varmt så sjokoladen ville smeltet. Men eple gikk helt greit, og selv om fristelsen for å finne ut om karamelldusjsåpa mi smaker like godt som den lukter var sterkere enn noen sinne, klarte jeg å stå i mot. Det var en fin opplevelse, og ga meg litt følelsen av å ha en alternativ livsstil, helt uten å bruke narkotika, bli veganer eller begynne med yoga. Det kan bli min greie. Jeg kan være hun som spiser epler i dusjen.

 1. #1 by prinsesselea on 23 april 2013 - 10:04 am

  Dette har vi sikkert snakket om før, men jeg drikker øl i dusjen. Fra boks, og satt utenom dusjstrålen så klart. Det er garantert noen som synes alt dette er ekkelt, for jeg har snakket med mange som synes det er ekkelt at jeg pusser tenner i dusjen eller vasker dusjkabinettet mens jeg dusjer. Hvis to ulike renholds-/hygienerutiner er ekle å kombinere så tør jeg ikke tenke på hva Skikkelige Folk mener om alt det andre.

 2. #2 by sotengelen on 23 april 2013 - 10:04 pm

  Pusser gjerne tenner, men spiser sjeldent i dusjen. Kanskje en skulle teste?

 3. #3 by Sonja Dadam on 4 mai 2013 - 1:09 pm

  Lea: Jeg tror jeg egentlig er helt OK med å ikke være som Skikkelige Folk. Men av og til er jeg redd for at jeg er Ekklest I Verden, og det har jeg jo ikke lyst til å være.

  Sotengelen: Det er tidseffektivt, om ikke annet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: