Gorillatrening

Broren min driver med gorillatrening. Det er en kjempeeffektiv (ny?) treningsform i tre stadier:

Det første stadiet går ut på at man tre ganger i uka tar på seg en gorilladrakt. Man varmer opp i 10 minutter så løper men så fort man klarer på en tredemølle i 20 sekunder, før man tar 10 sekunder pause. Dette gjentas 7 ganger (altså 8 totalt), og så 10 minutter nedtrapping. Fordi gorilladrakten er lufttett svetter man ekstra mye, og får økt treningseffekt, dessuten har drakta innebygde vekter, som gjør at man må jobbe hardere. Etterpå spiser man en banan.

På det andre stadiet må man ut i verden og løpe i gatene. Hver gang noen ler av deg, peker på deg eller sier noe sånt som «Se! En gorilla. Så rart» må man klatre opp i et tre og gjøre kroppshevinger til noen andre kommenterer «Se! En gorilla i et tre. Så rart». Da kan man klatrer man ned og fortsetter å løpe- Dette gjentas til man faller ned fra treet. Så spiser man en banan.

Det tredje stadiet går ut på at man (fortsatt i gorilladrakt) blir sluppet inn i en innhegning med en brunstig gorilla. Da må man løpe, klatre, hoppe og gjøre alt man kan for å unngå å bli gorillavoldtatt. Antallet gorillaer kan økes etter hvert som man blir sprekere. Banan er valgfritt på dette stadiet.

Og det er gorillatrening.

Edit: Broren min ringte. Det er visst gueriljatrening han driver med, og ikke gorillatrening. Det er nesten det samme. Bortsett fra det med gorilladrakten. Og stadiet 2 og 3. Og det med bananen. Ellers helt likt.

Reklamer

  1. #1 by Snikendeullteppe on 7 august 2013 - 10:17 pm

    Hahahaha 🙂 du er fantastisk min helt og min gudinne 😉 nå er Snikendeullteppe stolt av deg 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: