500 days of Sonjen

I fjor ville jeg gjøre mer enn bare å jobbe og se på tv, men da sa livet:»Nei! Du skal BARE jobbe. Ikke se på TV engang», og jeg jobbet og jobbet og jobbet helt til jeg ikke klarte jobbe mer, og så jobbet jeg litt til, og så kom en periode med mye grining og møter på små grupperom, og det ble satt inn noen begrensninger og så gikk ting seg til, og nå er jeg litt ødelagt, men ikke så mye som jeg kunne vært, og ting er som normalt. Jula kom og gikk, og jeg ble selvfølgelig forkjølt i romjula, og tilbrakte nyttårsaften hostende alene i senga. Det var kjipt nok i seg selv, men i tillegg fikk jeg ikke starter et nytt og bedre liv 1. Januar (som i tillegg var på en mandag!), og nå er vi 4 dager inn og det er for sent, og jeg må vente et helt år til jeg kan begynne å blogge, gå ned 20 kilo (jah… jeg har visst gått opp 10 kilo siden forrige gang jeg skulle gå ned 10 kilo), se en (bra) film i uka, få ferdig romanen min (2018 er året! (Merk: det er nå en «roman» ikke lenger en «triologi»), spille mer brettspill, høre mer på musikk, begynne å lage middag igjen og i det hele tatt; ha et rikt liv.

Men vent! Hva er dette? I dag er det akkurat 500 dager til jeg blir 42 år gammel? Det er en falsk start så bra som noen. Så.

Dag 1 av 500 days of Sonjen

Jeg har:

Spist hjemmelaget middag (men ikke av meg selv)

Ødelagt Fitbit (men erfaringsmessig vil jeg si at jeg har gått 10000 skritt i dag)

Spilt brettspill

Blogget

Jeg har lyst til å lage noe fargekodete greier etterhvert, men jeg vet ikke hva. Dette er definitivt en vei som blir til mens jeg går.

 1. #1 by Kristin Storrusten on 5 januar 2018 - 9:59 pm

  Bloggens #1-tilhenger sier heia!

  • #2 by Sonja Dadam on 14 januar 2018 - 10:25 pm

   Takk. Jeg vet ikke hvor bloggvenlig dette prosjektet blir, men jeg har gått på en smell allerede, kjøpt en 7. Sans som jeg noteter i med mange farger, og lagde fiskeform til middag i dag. Skjer det noe mer bemerkelsesverdig, kommer det rapport.

 2. #3 by prinsesselea on 16 mai 2018 - 12:07 pm

  I dag er dag 133!

  • #4 by Sonja Dadam on 24 mai 2018 - 9:12 am

   Takk for påminnelsen. Prosjektet har sklidd ut litt, jeg hadde glemt noen av målene, samtidig som jeg har hentet meg inn igjen (dag 4 uten sukker… det der et prosjekt det må bli en bloggpost av snart) og arbeidssituasjonen min er ganske normal igjen, og det er i det minste noe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: