Mink amp

Det er noen uker siden dette skjedde for jeg har, av grunner som kommer til å bli åpenbare, lurt litt på om dette egentlig er noe jeg trenger å fortelle til folk. Men som vanlig seirer underholdningstrangen over skamvettet.

Det var en lørdags formiddag, og jeg hadde stått opp litt for tidlig for å dra på trening etter å ha vært på fest kvelden før, men jeg var altså våken, edru og ellers så mentalt tilregnelig som man kan forvente av meg. Jeg gikk og hørte på Aftenpodden, hvor de snakket om stortingsvedtaket om å avvikle pelsdyrnæringen, og Trine Eilertsen fortalte at hun hatet mink. Hun sa at de er en pest som går i reder og knuser egg bare for moro skyld.

Dette misforstod jeg.

Min tolkning var at det var Trine Eilertsen selv som hatet mink så mye at HUN gikk i minkredene og knuste minkeggene for moro skyld.

Min første tanke var «Huh. Jeg visste ikke at mink la egg» Men jeg klarte egentlig helt greit å se for minkegg, så jeg godtok det.

Min neste tanke var «Veldig rart at Trine Eilertsen er villig til å innrømme dette så åpent på en podcast. Det MÅ hun jo få problemer for»

Da den tanken var tenkt ferdig hadde de snakket videre på podcasten, og jeg skjønte hva som var greia. Men jeg skal love; jeg var fryktelig forvirret en stund der.

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: