Katakombe nummer 14

14. katakombe. Min 12. det blir et kort referat som forutsetter at du har sett alle filmene, jeg håper det er bedre enn ingenting.

 

A short film about John Bolton : Dette var gøy. Jeg liker Marcus Brigstocke (jeg så ham live tidligere i år  #snikskryt #menikkeegentlig #fordetervelikkenoeåskryteav #ikkevarjegsniketeheller), og selv om man ser hvor det bærer hen, så synes jeg slutten er såpass elegant utført at om man ikke akkurat gisper, så gjorde jeg et sånn raskt utpust som tilsvarer et anerkjennende nikk.

Tears of the black Tiger : En fyr blir skutt med ordene «Here’s your reward for singing to the police», og jeg bare «Huh! Har han sunget for politiet og gjort en så dårlig jobb at de nå skyter ham». Såeh ja. Jeg var en del forvirret. Men mye fine farger, og jeg likte musikken.

November: Filmen starter med et stort skjeletthjul som stjeler ei ku. Så jeg tenker «Oi. En estisk Rubber». Men så dukker det opp en fyr som heter Hans og en snakkende snømann, og med en tittel som henspiller på den kalde årstiden, så landet jeg på at dette var en estisk Frost.

Eureka: Den andre Roeg-filmen jeg ser denne uka (#snikskrytforrealzdennegangen), han er nå meg en raring. Men mens The man who fell to earth annerkjenner at den er en rar film, så følte jeg at Eureka er en rar film som utgir seg for å være normal. Jeg likte sitatet «Once I had it all. Now I just have everything.» veldig godt, da.

DRØMMEQUIZ! Takk til 1992-Sonja som bestemte seg for at hun skulle se alt Tom Cruise har spilt i (American Made står i DVD-hylla, men er ikke sett enda, og jeg vet ærlig talt ikke om jeg orker The Mummy, ellers er jeg fortsatt ajour. Antageligvis det eneste prosjektet i livet mitt som jeg har klart å gjennomføre i så stor grad)

Shake hands with danger: Herregud, jeg får vondt i HMS-en min! Men jeg lo, da.

Carts of Darkness: Det er alltid en film i katakombene som inspiserer meg til å leve et bedre liv. Dette var årets.

Samurai Cop: For et deilig makkverk. Kan også anbefale Trivia-seksjonen om filmen på imdb.

Kontroll: Jeg sovna. Jeg tror jeg snorka. Sorry. Jeg tror jeg hadde likt denne om jeg hadde klart å holde meg våken.

Takk til Thomas for nydelig arrangement, til Gry for brownies, til Espen for sjåføring og Tor Andre for organisering av pizza, og alle andre for generell god stemning og hyggelig samvær.

That’s all!

 

 

 

 

 

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: