Bokstavblogging E

Ja, jeg hadde tenkt at fjerde bokstavbloggposten skulle være K, sånn at de fire første bokstavene stavet «fuck», men så leste jeg om Eulers tall i dag, og kom dessuten på at jeg ikke er en 14 år gammel gutt, så da ble det e i stedenfor. Det kan fortsatt være at jeg bestemmer meg for å stave ut noe, mne n da må jeg lære meg et ord som begynner på fuce først.

E er den femte bokstaven, og i det indre rangeringssystemet jeg har for bokstaver, så er det den sterkeste. Jeg vet ikke helt hvordan systemet funker, men vokaler er generelt sterkere enn konsonanter, og r,s og t er cirka like sterke, men n er mye sterkere enn m, og jeg begynner å mistenke at skalaen er invers for poenggiving i scrabble, men nå kommer jeg på at både C og V er veldig sterke, og Æ, Ø, Å er over I og helt på linje med O. Jeg har egentlig aldri rangert bokstavene bevisst før nå, så det er ikke så veldig gjennomtenkt, men dette er et system jeg alltid hatt med meg, og nå lurer jeg på om alle andre gjør det og, og om de rangerer på samme måte som jeg gjør.

Men E altså. Eulers tall. e=2,718281828… 2,7 må man bare vite, men resten av rekka er to ganger fødselsåret til Ibsen. Men dette har jeg også blogget før – det er mulig at det var en grunn til at jeg sluttet å blogge. Anyways, for de av dere som leste bloggposten det ble lenka til der, så er jeg tilbake til bare å kunne 6 desimaler av pi igjen også. Det går nedover med oss.

E er også extacy og Spania og en note i skalaen.

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: