Rømmerom

I år har jeg, for første gang i hele mitt liv, klart å holde nyttårsforsettet mitt. Det er litt rart, og jeg føler meg definitivt som et bedre menneske. Nøkkelen viste seg å være å velge noe jeg i utgangspunktet synes er artig, i tillegg til at det ikke var noe jeg måtte gjøre hver dag (for da går man gjerne på en smell 3. Januar, og da er det jo ingen vits i å fortsette forsettet)

Målet mitt for 2020 var å gjøre 12 rømmerom. Det skal sies at 2020 ikke var det letteste året å rømme i. Jeg var på det siste rømmerommet før de stengte ned landet, og på det første rømmerommet da de åpnet igjen. Og så var jeg på det siste rømmerommet før de stengte ned igjen. For et rart år det har vært! 

Jeg klarte å rømme på 32 minutter, og jeg klarte å rømme på 59 minutter og 55 sekunder. Og èn gang klarte jeg ikke å rømme i det hele tatt. Jeg har rømt med venner, bekjente, familie og kollegaer. Jeg har vært ekstremt unyttig, på grensen til sabotør, men jeg har også hjulpet til masse og løst mange oppgaver. Jeg har vært litt for sjefete sånn over det hele, men har fortsatt det samme antall venner, bekjente, familie og kollegaer som ved starten av året, så jeg tror ikke jeg var sånn superille. 

11 av rømmerommene var i Oslo, og ett var på internett.  Escape games var min favoritt med Fox in a box på en god andreplass

Men det jeg absolutt kan anbefale nå er det digitale rømmerommet Pegasus Project Det gjennomføres hjemmefra, foran datamaskinen, og de du er sammen med sitter foran sin datamaskin hjemme hos seg, og det er supersmittevenlig, og ikke helt på høyde med et vanlig rømmerom, men absolutt en artig måte å tilbringe kvelden på.

Hvis du synes dette er imponerende kan jeg også rapportere at tidligere blogger Espen Iversen klarte sitt nyttårsforsett i år; nemlig å gå på date med 12 forskjellige damer. DET står det respekt av. Det innebærer å bli kjent med, konversere, avtale å møtes, faktisk møte opp og tilbringe en morgen/ettermiddag/kveld sammen med tolv forskjellige mennesker. 

Jeg vet ikke så mye detaljer, men jeg tror det korteste var lenger enn 32 minutter, og den lengste var betydelig lenger enn 59 minutter og 55 sekunder, og har klarte å komme seg ut av dem alle i live han og. (Det er sånn ca 20% av grunnen til at jeg ikke dater. Hva om han dreper meg? De andre 80 prosentene er fordelt mellom «hva om han ikke liker meg? Hva om jeg ikke liker ham? Hva om vi liker hverandre, men det viser seg at familiene våre har en blodsfeide på gang og vi begge er dømt til ulykkelig kjærlighet?)

Vi har snakket litt om å bytte nyttårsforsett til neste år. Bare at jeg skal date menn. Det er mulig jeg ikke er helt klar for det. Kanskje forsettet mitt skal være å si ja dersom noen ber meg på date. Jeg føler det kan være et fint smutthull jeg kan leve i.

  1. #1 by Kristin Storrusten on 18 desember 2020 - 12:57 am

    Hva med at 2021 er året han begynner å blogge igjen mot at du deiter 12 menn? Dette kan jo til og med kombineres.

    • #2 by Sonja Dadam on 18 desember 2020 - 9:16 am

      Haha! Da får ingen av oss et nyttårsforsett vi egentlig vil ha. Jeg liker det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

<span>%d</span> bloggere like this: