TV-seriequiz nummer 2

Her kommer den andre TV-seriequizen jeg har laget. Den første og tredje ligger allerede ute. Beklager; det blir en tabell, for det er sånn quizene mine er formatert. Hvis den er vanskelig å lese på mobil, så anbefaler jeg at du tar den på en PC. Jeg anbefaler også egentlig at du tar den sammen med en venn eller to, gjerne over nett, for jeg tror ikke jeg har klart å gjøre den noe lettere. (Jeg har faktisk tatt ned vanskelighetetsgraden på noen spørsmål, så hvis du har tatt quizen før, så får du et ekstrapoeng.)


Spørsmål
1I hvilken TV-serie (2017-2020) møter vi familiene Kahnwald, Doppler, Nielsen og Tiedemann?
2Hva heter TV-serien som har gått 2 sesonger (i 2020) på HBO basert på en film med samme navn med Jermaine Clement fra Flight of the Concords, hvor også regissør Taika Waititi er heftig involvert. Den handler om et bofellesskap med vampyrer.
3Hvilken barneTV-serie fra 1991 starter med at tre familier, en finsk, en dansk og en norsk, møtes på en campingplass på den danske øya Endelave?
4I Sesong 4 episode 12 av The Simpsons kommer omreisende salgsmann Lyle Lanley til Springfield, og prøver selge inn hvilket alternativt transportsystem? Marge oppdager at det er noe muffens og er sterkt imot prosjektet. Både Marge og transportsystemet er en del av episodens tittel.
5I hvilket realityshow ble Omarosa Onee Manigault Newman (stort sett kalt Omarosa) først kjent?
6Hva heter infotainmentserien hvor Will Ferrell har spilt Roald Dahl, Billie Joe Armstrong har spilt Charlie Chaplin og John Cho har spilt William Shakespeare. Serien tar for seg historiske hendelser fortalt fritt etter hukommelsen av fulle skuespillere/komikere.
7Hva heter denne jenta med tæl? (fornavn holder)
8I Crazy Ex-Girlfriend – hva heter den første Love-interesten til Rebecca? Han som iallefall, definitivt ikke er grunnen til at hun flytter til West Covina, California for. (fornavn holder)
9Nevn to av de som er faste programlederen i 60 minutes nå. De som er listet under “The team” på nettsiden deres. Det er 10 å velge mellom.
10Hva heter den Sør Koreanske miniserien der Yoo Tan, vokalisten i et indieband blir slengt tilbake i tid og må leve samme dag omigjen og omigjen. Serien var opprinnelig en web-serie, men ligger nå på Netflix. Den deler navn med en sang av Daft Punk.
11Hvem har skrevet Leaves of Grass, boka som Walter White får i gave av Gale Boetticher i sesong 4 av Breaking Bad. Poeten blir nevnt flere ganger i løpet av serien, og denne boka er en av grunnene til at Hank Schrader skjønner hva som foregår
12I serien I dream of Jeannie, som gikk i 5 sesonger fra 1965, hva var yrket til den mannlige hovedrollen Tony Nelson (spilt av Larry Hagman), som finner en flaske med en sexy ånd i på en øde sydhavsøy.
13Hva heter den oppdiktede byen i Once upon a Time hvor mye av handlingen som ikke foregår i forskjellige eventyrverdener finner sted?
14Hva heter komiserien som BoJack Horseman spilte i på 90-tallet?
15Hva heter gjeterhunden i Sauen Shaun?
(han ligner ganske mye på Gromit, synes jeg, men det er bare fordi de kommer fra samme studio. Det er ikke han)
16I hvilken by foregår handlingen i The Wire?
17Hvilken tv-serie har blant annet parodiert The Goonies (S02E01 “The Belchies”), The hunger games (S05E21 “The Oeder games”) A few good men (S07E11 A few ‘gurt men) og Downton Abbey (S07E17 Zero Larp Thirty)?
18Hvilken bro er det det refereres til i den dansk-svenske krimserien Broen?
19Hva het realityserien der en gjeng med pensjonister skulle sette opp en revy på 10 uker? Sven Nordin var programleder, og de holdt til på Solhov folkehøgskole i Lyngen kommune
20I hvilken britisk tv-serie hadde vi i 2014 “Bingate”, som involverte Diana Beard, Iain Watters og en Omelette norvégienne (en dessert av sukkerbrød, is og marengs, også kalt fransk isbombe eller Baked Alaska)
21Hvem i Brooklyn 99 sier  «If I die, turn my tweets into a book.»?(fornavn holder)
22I hvilken serie har Keegan-Michael Key,Fred Savage, Annie Parisse, Nat Faxon, Jae Suh Park og Cobie Smulders hovedrollene?
23Hva heter den Sørafrikanske Netlixserien med Ama Qamata som tenåringsjenta Puleng hvis søster Phumelele ble kidnappet av menneskehandlere mens hun fortsatt var et spedbarn. Seriens første sesong kom i mai 2020, og er allerede blitt fornyet med en sesong 2. Tittelen består av to væsker med & imellom.  
24I hvilken TV-serie har Patrick Swayze, John Ritter, Laurence Fishburn og Ed Bagley jr. alle gjestespilt som skadde soldater?
25Hva heter denne australske TV-serien(2001-2005)? Den gikk på NRK2 fra 2002 og handlet om Evan, Alex, Kelly, Miranda, Richie, Will, Gabrielle og Jason. De bor tett innpå hverandre – i en leiegård et sted i Melbourne – og det er både på godt og vondt.
26Tv-serien Smash, med blant annet Debra Messing og Jack Davenport som gikk i 2 sesonger fra 2012, handler om oppsetningen av en fiktiv musikal* som handler om livet til hvilken ekte person?
*Det er i mellomtiden blitt en ekte musikal, som er satt opp i virkeligheten og, viser det seg.
27Hva heter ungdomsserien som gikk på NRK i 1993 og som handlet om et skolekorps som planla en tur til New Orleans?
28Hvilken skuespiller, som var med i main castet på Mad Men, spilte Saffron / Bridget / Yolanda Haymer/Mrs. Reynolds i to episoder av Firefly?
29Hvor jobber etterretningsoffiserene i Le Bureau? Det er en ekte organisasjon som tilsvarer norske PST
30I hvilken TV-serie etterforsker Lily Rush, John Stillman,Nick Vera, Will Jeffreys og Scotty Valens henlagte mordsaker?

31Originalt bestod The Seven i The Boys av Homelander, Queen Maeve, Black Noir, Mister Marathon, The Deep, Translucent og Lamplighter. I starten av episode 1 er Mister Marathon allerede erstattet av A-Train, men hva heter hun som erstatter Lamplighter i løpet av 1. episode . Vi skal fram til superheltnavnet hennes.
32Hva er det 30 Rock i 30 Rock refererer til?
33Hvilken fugl er det ingen i Bluth-familien (Arrested Development) får til å etterape på fornuftig vis?
34Nevn en av programlederne i årets Masterchef på TVNorge (den norske versjonen fra 2020)
35Hvilken sang er det som spilles hver gang Nadia går ut av badet i Russian Doll? Du kan svare enten artist eller sang. (Hint; tittel på sang er det samme som den første tekstlinja)
36Hva heter det britiske satireprogrammet som Nytt på Nytt er basert på? Det er har gått på BBC siden 1990, for tiden har det ingen fast programleder, men to faste paneldeltagere.
37TV-serien Arkadia – reisen til jordas indre gikk på NRK på 80-tallet, og ble ofte bare kalt Shagma. Men hva var Shagma for noe i serien?
38Hva heter den årlige prisutdelingen i det amerikanske The Office? Man kan vinne priser som “Hottest in the Office”, “Fine Work Award” og “Cutest Redhead in the Office Award”
39Hvilket etternavn deles av en amerikansk talkshowhost, en Teenwolf-skuespiller, og en av karakterene i Downton Abbey? Det er også etternavnet til en Doctor Who-companion, og Doctor Who-skurk spilt av Zoe Wanamaker.
40Hva heter kvinnen som står bak TV-seriene Greys Anatomy, Private Practice og Scandal?
41Hva er mellomnavnet til Arnold Rimmer i Red Dwarf? Navnet er bibelsk og har litt de samme vibbene som fornavnet hans har. 
42Vi skal fram til to søstre; hun ene spilte i en dramaserie som gikk fra 2005-2017, og hun andre i en sit com som gikk fra 2011 til 2018. Selv om de ikke akkurat hadde tittelrollene, kan man si at karakterene deres ble referert til i tittelen til sine respektive serier. Hva er deres felles etternavn?
43Hva har Buster Bluth fra Arrested Development, Jaime Lannister fra Game of Thrones og Lindsey McDonald fra Angel til felles?
44Hvem har spilt i Mad About You, Scandal, BoJack Horseman, Unbreakable Kimmy Schmidt og Space Force? TV-serien hvor hun har rollen hun er mest kjent for er ikke med på denne lista.
45Hvilken barne-tv-serie er dette fra? (Originalversjonen ligger ikke på Spotify, men denne skal ligne ganske mye) (Første sang i spillelista under)
Musikkspørsmål. Band som har opptrådt i TV-serier. Under får dere episode og TV-serie. Her er en spilleliste med sangene som bandene har opptrådd med. (Første sang hører til spørsmål 45, men ellers er Bandene PÅ SPILLELISTA IKKE I SAMME REKKEFØLGE SOM SPØRSMÅLENE)https://run.plnkr.co/plunks/runVgcleE9Isnak4/
46Futurama S01E09 Hell is other Robots
47Twin Peaks S03 Part 8 Gotta Light?
48Dawson’s Creek S05E19 100 Light Years from Home
49Young Ones S01E11 Sick
50Buffy the vampire slayer S02E01 When She was Bad

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: